Skip to content

Home Актуелно Електронска пријава деце за упис у вртић
Електронска пријава деце за упис у вртић ПДФ Штампа Eл. пошта

 

 

                               ЕЛЕКТРОНСКА  ПРИЈАВА ЗА УПИС У ВРТИЋ

 

 

 

          Грађани Општине Лајковац од ове године ће моћи да на потпуно  електронски и бесплатан начин пријаве децу за упис у предшколску установу „Лептирић“. Услуга еВртић представља електронску пријаву деце за упис у предшколске установе. Захваљујући томе, родитељи имају могућност да на лакши и бржи начин, без чекања на разним шалтерима, поднесу пријаву на националном Порталу еУправа (www.euprava.gov.rs), а достављање извода из матичне књиге рођених, уверења о пребивалишту и запослењу није потребно, јер се подацима приступа аутоматски.

          Услуга „еВртић“ подразумева много мање обавеза за родитеље. Бројна документа која су до сада морали да прибаве, замениће један образац.

           На Порталу е Управа биће назив – Предшколска установа „Лептирић“ Лајковац, где је потребно попунити пријаву за упис. На основу повратне информације да је дете пријављено родитељ ће добити деловодни број под којим је пријава заведена.

           На огласној табли вртића више неће бити истакнуто име и презиме детета, већ само деловодни број.

           Упис деце у Предшколску установу „Лептирић“ Лајковац вршиће се од 01.06. до 30.06.2020. године. Тек тада родитељи ће моћи да пријаве дете, о чему  ће бити обавештени.

 

 

                                                                                      ПУ „ЛЕПТИРИЋ“ ЛАЈКОВАЦ

 

 

 

 

                                        

 

 

РегистрацијаАнкета

Да ли сте задовољни условима у вртићу?
 
Банер
Банер
Банер
Банер
No images

Врх стране